21 deelnemers aan Voka zomerstages

21 deelnemers aan Voka zomerstages

21 politici stropen de mouwen op en draaien een dag mee op de werkvloer

11 JULI 2023 - Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen brengt 21 politici deze zomer naar de bedrijfsvloeren. Tijdens een Voka zomerstage draait een politica/politicus een dag mee in de bedrijfsactiviteit van een West-Vlaamse onderneming. Op vrijdag 14 juli trappen we de zomerstages af bij Brouwerij De Halve Maan in Brugge. De zomerstages lopen heel de zomer lang tot eind september.

“We willen van de zomermaanden gebruikmaken om bruggen te slaan tussen de politiek en de bedrijfsvloeren. Politici kunnen zien, horen en ervaren waar ondernemers van wakker liggen. De Voka zomerstages zorgen voor een verfrissende kijk op ondernemen in West-Vlaanderen. We zijn blij dat we 21 politici hebben kunnen overtuigen”, zegt Bert Mons, gedelegeerd bestuurder van Voka West-Vlaanderen.

De 21 deelnemers aan de stages komen vooral uit het Vlaams parlement (11) en de Kamer (7). Ook 1 federaal regeringslid, 1 Vlaamse minister en 1 partijvoorzitter maken deze zomer hun agenda vrij om een stage te volgen op de werkvloer.

Geïnteresseerd om verslag uit te brengen van een Voka zomerstage? Contacteer ons.

Bert Mons Gedelegeerd bestuurder

 

Over Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil ondernemerschap stimuleren om de welvaart en het welzijn in onze regio te verzekeren en bevorderen. Meer dan 3.200 bedrijven zijn lid van Voka West-Vlaanderen: starters en gevestigde waarden, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Onze leden zijn goed voor 68% van de private tewerkstelling in West-Vlaanderen. Daarmee zijn we het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemers en de meest representatieve organisatie van ondernemingen in West-Vlaanderen.

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9
8700 Kortrijk