Skip to Content
Persuitnodiging - Een atypische Valentijn: CEO's en jongeren op date

Persuitnodiging - Een atypische Valentijn: CEO's en jongeren op date

Beste journalist,

Voka organiseert een atypische Valentijn. Meer dan 100 CEO's hebben op 14/2 een 1-op-1 ontmoeting met een Vlaamse jongere. Tijdens het gesprek van een uur wisselen zowel de CEO als de jongere ervaringen uit en dagen elkaar uit met stellingen over maatschappij en economie.

De jongeren zijn geselecteerd door ASATT (A Seat At The Table) en hebben een diverse achtergrond. ASATT wil jongeren inspireren en ondersteunen om door te groeien naar het bedrijfsleven.

De pers is welkom om verslag uit te brengen van de 100x100 ontmoetingen. We nodigen u dan ook graag uit op 14/02 om 12u30 bij Soenen Golfkarton in Hooglede, waar een jongere in gesprek gaat met CEO Louis-Philippe Soenen. De overige ontmoetingen vinden via digitale weg plaats.

Aanmelden op voorhand is vereist en kan via mail aan [email protected]. Een gesprek duurt 60 min.

Kenneth Oroir Communicatie & marketing

 

Over Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil ondernemerschap stimuleren om de welvaart en het welzijn in onze regio te verzekeren en bevorderen. Meer dan 3.200 bedrijven zijn lid van Voka West-Vlaanderen: starters en gevestigde waarden, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Onze leden zijn goed voor 68% van de private tewerkstelling in West-Vlaanderen. Daarmee zijn we het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemers en de meest representatieve organisatie van ondernemingen in West-Vlaanderen.

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9
8700 Kortrijk