Skip to Content
Tom Vermeersch nieuwe Voka-regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en La Wallonie picarde

Tom Vermeersch nieuwe Voka-regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en La Wallonie picarde

Vanaf 1 september 2021 zal Tom Vermeersch het team Belangenbehartiging van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vervoegen als Belangenbehartiger en Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en La Wallonie picarde. In deze functie zal hij eveneens de contacten onderhouden met de Nederlandse en – in het kader van de nasleep van brexit – de Britse Kamers van Koophandel. “We zijn ontzettend verheugd dat een reeds bekend en vertrouwd Voka-gezicht deze belangrijke rol in ons huis opneemt. We wensen Tom dan ook veel succes met deze nieuwe functie’, vertelt Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen.

Tom Vermeersch is sinds 2014 aan de slag bij Voka West-Vlaanderen en dat binnen het team Internationaal Ondernemen. “Ik ben bijzonder blij en vereerd deze nieuwe rol binnen onze kamer te mogen opnemen”, vertelt Vermeersch. “Als geboren en getogen Westhoeker kijk ik ernaar uit om de belangen van onze ondernemers in de regio te behartigen en dat in nauw overleg met onze regiovoorzitters Hilde Dejonghe (Noord-Frankrijk), Christophe Dhaene (Ieper) en Pieter De Brabandere (Veurne).”

In de regio liggen heel wat belangrijke dossiers op de plank: het complex project verbinding Ieper-Veurne; een vlottere doorstroming op de zuidelijke economische as van de Westhoek (aanpak van het kruispunt Pilkemseweg/N38 in Ieper); een nieuwe bestemming voor de grensovergang in Calicannes; het ontdubbelen van de N58 in Wervik; de verdere uitrol van de nieuwe omleidingsweg in Diksmuide;… “Het zijn allemaal dossiers die we van zeer nabij blijven opvolgen”, besluit Vermeersch.

Bert Mons Gedelegeerd bestuurder
Tom Vermeersch Belangenbehartiger en Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en La Wallonie picarde

 

Over Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil ondernemerschap stimuleren om de welvaart en het welzijn in onze regio te verzekeren en bevorderen. Meer dan 3.200 bedrijven zijn lid van Voka West-Vlaanderen: starters en gevestigde waarden, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Onze leden zijn goed voor 68% van de private tewerkstelling in West-Vlaanderen. Daarmee zijn we het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemers en de meest representatieve organisatie van ondernemingen in West-Vlaanderen.

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9
8700 Kortrijk