Uitnodiging: Persmoment Impactrapport Brugge.Inc

Beste journalist,

Brugge.Inc, de incubator voor innovatieve start-ups in Brugge, nodigt jou graag uit voor de persvoorstelling van het Brugge.Inc impactrapport. De incubator werd in november 2020 door Stad Brugge, Voka West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen gecreëerd. Het doel is om de Brugse regio beter in de markt te zetten als innovatieve regio en vooral om een sterk ecosysteem rond innovatieve start-ups te creëren zodat innovatief ondernemend talent de regio niet langer verlaat. 3 jaar na oprichting komt de incubator naar buiten met een rapport dat de impact beschrijft van zowel Brugge.Inc als de start-ups, inclusief de uitdagingen. Graag geven we jou als journalist de eerste inkijk.

Hieronder meer details over het persmoment:

  • Wanneer: maandag 17 juni van 10u tot 11u30
  • Waar: Brugge.Inc (Site Katelijne Business Center) - Baron Ruzettelaan 5/1., 8310 Brugge
    • Kom je te voet of met de fiets? Neem de ingang aan de Baron Ruzettelaan (gebouw 5). Het persmoment zal doorgaan op het gelijkvloers.
    • Kom je met de auto? De ondergrondse parking ligt in de Vestingstraat, ter hoogte van nummer 80, 8310 Brugge. Neem in de parking de lift (gebouw 5) naar het gelijkvloers. De persconferentie zal doorgaan op het gelijkvloers van Brugge.Inc.
  • In aanwezigheid van Pablo Annys (voorzitter Brugge.Inc), Evy De Bruyker (community manager Brugge.Inc) en Aline Geldhof (community manager Brugge.Inc). Ook enkele founders van de start-ups kunnen, indien gewenst, bevraagd worden.

Bedankt om jouw aanwezigheid te bevestigen uiterlijk voor vrijdag 14 juni 2024 9.00 uur via e-mail: aline@brugge.inc.

Aline Geldhof

Community manager, Brugge.Inc

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil ondernemerschap stimuleren om de welvaart en het welzijn in onze regio te verzekeren en bevorderen. Meer dan 3.200 bedrijven zijn lid van Voka West-Vlaanderen: starters en gevestigde waarden, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Onze leden zijn goed voor 68% van de private tewerkstelling in West-Vlaanderen. Daarmee zijn we het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemers en de meest representatieve organisatie van ondernemingen in West-Vlaanderen.

Neem contact op met