UITNODIGING: Voka West-Vlaanderen trekt volop de kaart van politieke kopstukkendebatten tijdens nieuwjaarsrecepties

PERSUITNODIGING - Nieuwjaarsrecepties Voka West-Vlaanderen 2024

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zet dit jaar volop in op politieke kopstukkendebatten tijdens zijn nieuwjaarsrecepties. De federale lijsttrekkers geven de aftrap met het eerste politieke debat in West-Vlaanderen op de nieuwjaarsreceptie in Brugge op 10 januari. Daarna kruisen de Vlaamse kopstukken de degens op 23 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie in Kortrijk.

2024 - het jaar waarin alle verkiezingen samenvallen - wordt ongetwijfeld een heel boeiend jaar. Het politieke systeem staat onder druk, sociale tegenstellingen zijn verscherpt en de overheidsfinanciën zijn structureel zwak. Gedurfd en degelijk beleid is noodzakelijk. Meer dan ooit moeten we als ondernemers onze stem laten horen. Want ondernemingen zullen de gangmakers zijn van de vernieuwing en de vooruitgang die we nodig hebben.

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen trekt daarom volop de kaart van de politieke kopstukkendebatten tijdens zijn jaarlijkse nieuwjaarsrecepties. Want het is NU dat we moeten ondernemen voor morgen. En dat willen we uiteraard gezegd hebben. Daarom mag u op onze nieuwjaarsrecepties 2024 niet ontbreken.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Brugge op 10 januari krijgen de federale lijsttrekkers de primeur om het eerste politieke debat in West-Vlaanderen op gang te trekken. Jean-Marie Dedecker (N-VA), Natalie Eggermont (PVDA), Vincent Van Quickenborne (Open Vld), Nathalie Muylle (cd&v), Matti Vandemaele (Groen), Melissa Depraetere (Vooruit) en Wouter Vermeersch (Vlaams Belang) zullen er debatteren over hoe zij de politiek en het beleid van morgen zien. De debatten met de federale kopstukken worden in goede banen geleid door VRT-journalisten Anne Vanrenterghem en Bart Verhulst.

Op de nieuwjaarsreceptie in Kortrijk op 23 januari zijn de Vlaamse lijsttrekkers aan de beurt. Sander Loones (N-VA), Ilona Vandenberghe (PVDA), Jasper Pillen (Open Vld), Hilde Crevits (cd&v), Jeremie Vaneeckhout (Groen), Pablo Annys (Vooruit) en Immanuel De Reuse (Vlaams Belang) voeren er debatten, opnieuw gemodereerd door Anne Vanrenterghem en Bart Verhulst.

Bedankt om uw aanwezigheid te willen bevestigen uiterlijk voor dinsdag 9 januari 15.00 uur via marte.plees@voka.be.

Marte Plees

Marketing & communicatie

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil ondernemerschap stimuleren om de welvaart en het welzijn in onze regio te verzekeren en bevorderen. Meer dan 3.200 bedrijven zijn lid van Voka West-Vlaanderen: starters en gevestigde waarden, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Onze leden zijn goed voor 68% van de private tewerkstelling in West-Vlaanderen. Daarmee zijn we het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemers en de meest representatieve organisatie van ondernemingen in West-Vlaanderen.

Neem contact op met