Skip to Content

Vanaf 1 september ook secundair onderwijs bij International School Ghent

Persuitnodiging

Als we internationaal talent willen aantrekken en koesteren, moeten we ervoor zorgen dat expats en internationals zich thuis voelen in ons land én dat hun kinderen hier kwalitatief onderwijs krijgen. Alleen zo kunnen onze bedrijven toppers uit het buitenland rekruteren. Vanaf 1 september biedt International School Ghent - naast het kleuter- en basisonderwijs - ook volwaardig secundair onderwijs aan, onder de naam: International School Ghent+.

Als perscontact krijgt u op de eerste schooldag, vrijdag 1 september, de gelegenheid om tijdens de grand opening van ISG+ in dialoog te gaan met de ouders en kinderen tijdens een Open Afternoon. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om foto's te nemen tijdens het openingsevenement. Ook staan ISG+-coördinator Arline Martens en Head of School Maija Lusher ter beschikking voor interviews. Nadien bent u van harte welkom op de aansluitende receptie.

Programma

  • 13u00: Open Afternoon
    • Ouders en kinderen bezoeken klaslokalen
  • 14u00: Officiële opening van de school met doorknippen van lint
    • Korte speeches door Arline Martens (Coördinator ISG+), Maija Lusher (Head of School), Mieke Van Herreweghe (voorzitter ISG en vicerector UGent) en Sofie Bracke (schepen economie Gent en bestuurslid ISG)
  • 16u00: Einde receptie

Datum en locatie

Vrijdag 1 september
​International School Ghent (ISG)
​De Pintelaan 258, 9000 Gent

Contactgegevens

Bert Mons, bestuurslid ISG en gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, [email protected] +32 476 87 80 19

Marte Plees, communicatiemedewerker Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, [email protected] ​ +32 472 02 97 78

Maija Lusher, Head of School, [email protected]

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen aan Marte Plees vóór donderdag 31 augustus om 16 uur.

Marte Plees Marketing & communicatie
Over Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wil ondernemerschap stimuleren om de welvaart en het welzijn in onze regio te verzekeren en bevorderen. Meer dan 3.200 bedrijven zijn lid van Voka West-Vlaanderen: starters en gevestigde waarden, productiebedrijven en dienstverlenende organisaties. Onze leden zijn goed voor 68% van de private tewerkstelling in West-Vlaanderen. Daarmee zijn we het meest nabije, invloedrijke, professionele netwerk van ondernemers en de meest representatieve organisatie van ondernemingen in West-Vlaanderen.

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9
8700 Kortrijk